Top banner

Weekend starter fredag kl. 17.00 og slutter søndag kl. 14.00.

Hverdage starter 1. dag kl. 14.00 og slutter 2. dag kl. 12.00.

Dags- og aftenarrangement kan først bookes 1 måned før lejemålet.

Der kan bestilles rengøring mod ekstrabetaling.

Ved mere end 36 personer i hytten, betales de ekstra personer som lejrpladsdeltagere.

For hytterne er der et depositum på 10 % af lejen, minimum 2000 kroner. Depositum skal betales ved accept af kontrakten, og kontrakten anses ikke for accepteret før depositum er betalt. Selve lejebeløbet forfalder til betaling en måned før lejeperioden. Depositum tilbagebetales med fradrag for forbrugt strøm,  ødelagte ting og - ved mangelfuld rengøring - ekstra rengøring.

Der er intet depositum for leje af lejrpladser.

Afbestilling: 

Ved afbestilling mere end en måned før lejemålets start betales 10% af lejebeløbet, dog minimum 500 kr. (og maksimum lejebeløbet, hvis lejebeløbet er mindre end 500 kroner).

Ved afbestilling mindre end en måned før lejemålets start, betales den fulde leje. Hvis kontrakten indkluderer slutrengøring, opkræves beløbet for slutrengøring kun hvis afbestilling sker så sent at rengøringen ikke kan afbestilles.

Arrangementer, som udsættes på grund af coronavirus, kan ombookes til et senere tidspunkt uden afbestillingsomkostninger.

De nærmere regler for brug af hytter og lejrplads, samt en del praktisk information, findes på siden Fakta. Vi beder om at det læses før ankomst.